Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Čestitam Pa i ovdje bi ga kaznili, ali samo zato što naši drotovi ne znaju ko je Michael Bolton. Zato se Koke, Šljoke, Moke , Hakala, Zisko i ostali vašar pjevci mogu parkirati gdje god hoće, njih drotovi znaju.
Stvarno od ovih slovenaca nema vecih zidova :))))
Svaka čast !!! Ne znači ako si pjevač ili neka poznata ličnost d ane treba poštpvat zakon . Molim se za dan kad će i Sarajevu prvo pa tek onda u ostatku ove nam zemlje dešavati se ovakve stvari ..
Sta bi na to sve rekao Bill Hicks?
svaka im cast, tako i treba...da je barem i kod nas tako! udarac po dzepu najvise boli.
problem sa slovenskim redarima i policajcima je u tome sto doslovno shvataju svoje radne zadatke. trebalo bi ih malo poslati u bosnu pa da vide da ne mora biti sve po zakonu vec se moze i \"dogovoriti\".
svaka cast, koliko bi sarajevo bilo ljepsi i uredniji grad da klocevima koji se parkiraju na travnjacima, na djecijim igralistima, na uskim trotoarima...
Bijednici i nikogovici!!!! Molim ne vrijedjati ciggaane, oni ne zasluzuju da ih se poredi sa ovim alpskim smrddljivcima. Narode, zaobilazite ove smmrradove od sloveneca prrchim im mater gladnu. ja im vec dvije godine ne placam vinjetu. Preko Madjarske, na Varazdin.... milina.....
poznato m ije za vinjete... izbjegao sam ih iduci loko-putevima, ali sta bi za lance?