Autor knjige "Unmasked"
1
Michael Jackson je kćerki rekao da umire
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Michael je definitvno bio jedan od najvecih ljudi.On je jedan od rijetkih poznatih ljudi koji su pomagali nama u ratu.Pomogao je sarajevskoj djeci, volio je djecu , to se na njemu vidi.Jako mi ga je zao.Ocito ako je covjek osjetio da umire i da je slab, nije htio da se pravda na racun toga.Bio je pod stresom.Ocito je da se brinuo oko tih koncerata.Iako se nije htio pomiriti s tim da je i njemu samom dosao kraj, opet je napisao nesto svoje sto ce ostaviti svojoj djeci da ga se sjecaju.Michael Jackson ce zauvijek ostati legenda, i iskreno se nadam da nece biti zaboravljen i da ga nece nadmasit neke reperske seljacine. R.I.P. Michael ! Love ya !
po meni on je bio najveći pjevac svih vremena......a da ne govorim o njegovom prekrasnom glasu.......a tek pjesmama.................kao što kazu bio je cudo i ostao je cudo...........on je \"king of pop\"i tu je tocka............ni prije se nije rodio pjevac tog dara........iu nece se roditi........
Joj sad kad se pocnu knjige izdavati,kako to obicno biva, sve veliki \"znalci\" opet ce zaraditi na njegov racun jer im je rekao \"poznati\" izvor dovoljno da objave knjigu. Kako su ti dzabohljebari glupi to je cudo, i za sta oni zaradjuju pare! Prenose izjavu jednog \"novinara\" iz Amerike ovdje neki dan: \"Svi su plakali, bilo je tako tuzno, a on je lezao u sanduku kao da je spavao,tako je spokojan bio\"????????
bolje biti pijan nego star
Michael, počivaj ti u miru...Nadam se da će se neko pobrinuti za tvoju dječicu, djeluju mi da si ih fino odgojio...
Prvo da se ogradim, po mom misljenju niko nikad nece nadmasiti Michaela Jacksona u svemu sto je za muziku i ljude sirom svijeta uradio. Ujedinio je i pomagao mnoge. Tesko da ce se ikad iko roditi ko ce nadmasiti njega i njegovu zaostavstinu ljudskom rodu, a ako se i nadje takav, bice njegova kopija, jer je Michael bio svestran. Bio je jednako uspjesan na svim muzickim poljima, od balada, preko rock pjesama, do socijalnih. I naravno, sve sto se izmedju nalazi. Ipak, iskreno sam sumnjao u njegovu povratnicku turneju. Razlozi su bili mnogi, od pomjeranja datuma iz aprila u juli do njegovih pokreta tokom press konferencije gdje je licio na sve osim na sebe u onom svom stilu i sjaju. Smatram se velikim fanom svega sto je uradio, ali zaista se slazem sa zadnjim recenicama gore navedenog teksta gdje stoji da je bolje sto je umro nego da se osramotio na sceni. I potpisujem to. RIP MICHAEL JACKSON gdje god sad bio