Nedavno se razvela
14

Meryl Streep ponovo ljubi? Glumica navodno u vezi s poznatim kolegom

N. C.
Meryl Streep
Meryl Streep
Slavna glumica Meryl Streep navodno je u vezi s kolegom Martinom Shortom.

Streep se ove sezone pridružila već uhodanoj glumačkoj ekipi serije "Only Murders in the Building", a Martin Short jedan je od glavnih zvijezda serije koja je i ove sezone privukla veliku pažnju.

Meryl Streep i Martin Short
Meryl Streep i Martin Short

Potaknut razvojem situacije, scenarist Louis Virtel napisao oglasio se na društvenim mrežama budeći sumnju u novu holivudsku vezu: "Hodaju li Meryl Streep i Martin Short… jer ako je to istina… to je kao da su Gene Wilder i Gilda Radner umnoženi sa Melom Brooksom i Anne Bancroft…"

U oktobru prošle godine objavljeno je kako se glumica rastaje se od supruga Dona Gummera nakon 45 godina braka. Tada se navodilo da je par razdvojen više od šest godina, ali su tu informaciju držali u tajnosti. Vijest o njihovom razvodu potvrdio je Streepov predstavnik za medije.

@hulu It's called pillow talk, ever heard of it? #OnlyMurdersInTheBuilding #OMITB #MerylStreep #MartinShort ♬ original sound - hulu

Iako su se godinama činili kao skladan par, vijest o razdvojenosti uspješno su čuvali, no usprkos razdvojenosti ostali su u dobrim odnosima te si obećali da će zauvijek brinuti jedan o drugome.