Opet snizio cijenu
0

Mel Gibson nikako da proda luksuzni dvorac

Sarajevo-x.com
Američka filmska zvijezda Mel Gibson, u čijem vlasništvu se nalazi dvorac koji košta cijelo bogatstvo, već treću godinu se muči da ga proda.

Luksuzna palača u Greenwichu, u američkoj državi Connecticut, na tržištu se našla već 2007. godine kada je Gibson cijenio blizu 46 miliona eura. No, kako kupaca nije bilo ni na pomolu, glumac je ipak popustio te snizio cijenu za čak 11 miliona eura.

Holivudski glumac na ovom posjedu ima 15 spavaćih soba, 17 kupatila, tenisko igralište, dva bazena, staklenik, konjušnicu, posebne prostorije za osoblje i brvnaru.

Procjene su da cijelo bogatstvo zvijezde filma "Hrabro srce" vrijedi blizu milijardu američkih dolara.

Gibson je nedavno objavio da se razvodi od supruge Robyn sa kojom je bio u braku 28 godina. Potvrdio je da i njegova nova ljubav, ruska pjevačica Oksana Grigorieva trudna, te da će postati otac osmi put.

Njegova bivša žena unajmila je poznatu odvjetnicu Lauru Wasser, koja je vodila brakorazvodne parnice zvijezdama kao što su Britney Spears i Angelina Jolie. Osim što zahtjeva skrbništvo nad maloljetnim sinom Tomom, vjeruje se da će Robyn tražiti i veći dio njegove imovine.