Odvjetnici prate seriju
60

Meghan Markle se naljutila zbog epizode "South Parka", moguća je i tužba

L. R.
Meghan Markle (Foto: Twitter)
Meghan Markle (Foto: Twitter)
Vojvotkinja Meghan Markle naljutila se zbog epizode američke animirirane serije "South Park" u kojoj su ona i princ Harry ismijani.

Prema izvoru koji je govorio za Daily Mail, Meghan je danima bila uznemirena i shrvana svojim prikazom u South Parku nakon što je "South Park" bez poštovanja opisao vojvotkinju kao djevojku iz sestrinstva, glumicu, influencericu i žrtvu u svojoj novoj epizodi.

Prošle sedmice, u epizodi pod nazivom "The Worldwide Privacy Tour" brutalno su ismijani zbog svojih zahtjeva za privatnošću dok su bili na reklamnoj akciji za prinčevu autobiografiju.

Kraljevski komentator Neil Sean rekao je za Fox News da predstavnici para sada pomno prate seriju zbog novih napada te da njihovi odvjetnici planiraju i tužiti popularnu seriju.

Sporna epizoda prikazivala je princa i princezu Kanade - mladi kraljevski par koji glasno moli za privatnost privlačeći pozornost na sebe. Crvenokosi princ i njegova supruga, koja nosi istu ružičastu odjeću koju je Meghan nosila za "Trooping the Colour" 2018. godine, vide se kako promoviraju prinčevu knjigu "Waaagh", čija naslovnica jako podsjeća na Harryjeve memoare "Spare".