Ekipa Transformersa
0
"Megan Fox je neotesana glupača"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Megan Fox is a fox.rrr.....
\"Tri neimenovana člana ekipe\"!? Da je ona njima popusila, nebi oni pisali ta pisma.
Ko je uopste ova glupaca????? Ona nije ni ona crtica na slovu a u imenu Angeline Jolie a kamoli nova Angelina!!
jok to nemoze u nas. npr. u muzici(zar je bitno), sve zvijezde turbo folka sa velikim umjetnim sisama, operisaniom facama itd. selma bajrami, dara bubamara, jelena karleusa(njoj operacije nije pomogla-podhitno fišek na glavu) i jos puno ovih pjeviacica(iako nije to pjevanje). a sa glumcima ce isto bit, ta uvijek se znalo da muskarce samo zanima sisa i guz...evo ja naprimjer neotesani muskarac bi izdvojio pamelu kao protagonstku mojih fantazija heheheh
Samo u Americi se mogu proslaviti glupače sa umjetnim sisama kao što su Pamela Anderson i Megan Fox,dok hiljadu extra talenovanih glumaca ne može da se probije.
hhhhhhhh.... Nek su joj rekli svečano :D *podla*