Novi izazov osnivača Facebooka
0
Mark Zuckerberg jede meso životinja koje sam ubija
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam milijarde i bas mi je dosadno u zivotu...
A jes jadan, totalno se trudi biti novi Jobs. Iz krajnosti u krajnost ... Jobs vegan ovaj luzer je kao kontra svemu .. jadan je malac, totalno jadan.
Ovoga bi tuko dok se ne usere! Pa nek me odma sprže na električnoj!
A ovi ostali na slici, je li mu to svojta?
Pa nije ni rekao da ce je pojesti. Samo ju je ubio, iz ceifa !
koliko znam cifuti ne jedu svinje
dabogda ne imao sta jest.. cifute jedan!!!!
Cifutska posla
Idi kolji Palestince ionako si jevrej
zblizim mu se sa mamom
E jesi faca...
Da Bog da umro do 16 h
ovo je toliko vazna vijest da sam konto da idem nesto pojesti jer sam tek usto, ali nemam sad napretka, s obzirom da je jedan covjek od milijarde siromasinih ljudi u svijetu odlucio da sebi zada novi zadatak jer mu zivot nije zanimljiv, a to isto je gle cura uradio i 2009. i 2010 godine samo sto je tad rekao sebi da hoce da nosi kravatu.