Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro sto je za crnca, to mi je jasno, ona i sama ima crnacke krvi za neznalice, ali zasto za ovog klinju, pa ona bi ga slomila kad bi sjela na njega, a jos da joj raja po eventima govore da joj je sladak mali rodjak, sto ce joj to?
zvaka ti dala bosansceros jesam se slatko nasmijao
NIJE VAŽNA VELIČINA REČE MARIA I UDADE SE ZA AFROAMERIKANCA ČIJE PREZIME U PREVODU SA ENGLESKOG ZNAČI TOP.KAŽU DA FRAJER RADI SKLEKOVE BEZ RUKU(I BEZ RED BULA) I SNIMA FILM \"PRANGIJATOR\" 25 NASTAVAK:).