Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I on minijaturan, ružan i nikakav vječno ulovi zgodne žene, a od ove nove je stariji "samo" 20 godina..
Aj Vlado je onako bio i ljepuškast, ali ti je Bebek vala odličan primjer. Čudne smo mi žene na sreću muškaraca, a ružnih pogotovo..
kad prestanes muškarce dijeliti na ružne i lijepe onda će biti nešto od tebe,koja god je gledala samo ljepotu najebala je u životu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sa manekenkom? čudno nije sa nekom intelektualkom..
ovde ljubav puca na sve strane :D
Budala nije naucio nakon dva propala pokusaja...ne zeni ih samo guzi manje glavobolje i nece ti uzeti pola imovine kada im mindz ovlazi za nekim drugim...
cudi me bas da je ozenio manekenku i ja bi ovu ozenio samo da rascistimo stvari ;)
Ja imam bolju kod kuće !!!
fuj, tako ljigavo. On je imao 20 g kad se ona rodila legalna pedofilija
I ja bi je ozenila...
Nisam lezbijka. Kad ti dam lajk za kom. nemoj odmah da mislis da sam u tebe zaljubljena. Sta bi bilo kad bi mi svi tako razmisljali. Ja dam lajk onom ciji mi se kom. dopada.
Pa sam si rekao da sam zaljubljena u tebe...okice zelene. To ti je stvarno bezveze, nemam ja nista protiv tebe, ali takvo razmisljanje je smjesno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pare ljude kvare :)
Koka par excellence
...nije baš zgodno kad su grudi u visini ramena...
al zato horizontala...