Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@commi original Po tvojim komentarima se vidi da si pametan, kulturan i obrazovan momak. Primjetio sam da cesto u negativnom kontekstu komentarises sve sto je vezano za religiju. Mislim da to tebi ne priliči i ne bi trebao tako nastaviti. Ipak mi muslimani, katolici, pravoslavci itd. imamo i neke svoje osnove zbog kojih vjerujemo i nismo bas ni nepismeni. Ovo shvati dobronamjerno a dragi Bog u Kur'anu kaze: Vama vaša, a nama naša vjera, ” a to znaci: Recite nemuslimanima : ” Mi necemo vrijedati vašu vjeru, a vi nemojte vrijedati našu vjeru.” (i ostale vjere imaju slicne poruke a ti pretrazi).
...hvala ti na lijepim riječima,a i na kritici...cijenim iskrene vjernike, kakvih je malo...predmet moje ironije su "lažnjaci" svake vrste, pa tako i cijenjena gospođa mama lopez, koja je naprasno odlučila da su gole butine nemoral...iskreno se nadam da se razumijemo.
...i, hvala za ono "momak" :)...sad zapazih...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...mama, mani se katoličkog šerijata...
...ova je odlicna, katolicki serijat...ovo treba patentirati i plasirati u javnost i medije pa da se malo vise koristi i ovaj izraz!
...jašta, pa da me vatikanska kongregacija za nauk vjere (bivša inkvizicija) malo "prijateljski" posjeti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
E moja Guadalupe, pa ta bukvica je trebala daaaavno da bude očitana...
Sve što je zabranjeno muslimanima, zabranjeno je i kršćanima i jevrejijma i a i prethodnim narodima (manje-više). Samo što su većina njih svoju vjeru izdali (i Božije riječi izmijenuli), a mi se još koliko-toliko pridržavamo pravila..
Glupost. Pa bas je na tom nastupu prilicno obucena za svoj stil.
koja glupost, to sad ona kao prvi put na sceni polugola?
vidi ti mamice, sad joj ocitala bukvicu kad je ova zaprdila vise od 40 god. a kao mamica ne zna da joj je kcerkica slavu stekla upravo na goloj ili polugoloj guzi, ali vazno je skrenuti paznju na sebe pa makar i ovakvim glupostima.
e, mama a kako cemo onda do miliona dolara doci
e, mama a kako cemo onda do miliona dolara doci
Sine, vidi noge :| Šta je ono noliko, majko moja :S
da zna šta ne zna...
komi zar je tebi toliko dosadno da imas dva nicka
?
J. Lo. je kraljica i zna šta radi, šteta što niko ne očita bukvicu Gagi, Nicky...i ostalim gaborima............zaboravih Karleušu..........