Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo 17 godina a izgleda tako ofucano i istroseno kao da joj je 37
ljubav je pobjedila :D
njihova povezanost je veoma jaka hahahahahahahhahahaaaahahahaahahah boze baci ciglu i budi precizan, pa ima li on djece ?
zene....sta reci...ne treba im niko da ih ponizava,same to sebi rade...
Ma dajte bre, djevojka da budem iskren nije nesto, Vidi se da je radila operaciju sisa gdje ce cura od 17 god imati ovolike sise, nidje veze.
Maloljetna FUNJARA Douga Hutchisona prošetala u bikiniju
Komentari su vam ko iz one basne \"Lisica i grožđe\".
Nije ni prva ni posljednja fufica koja je sa starkeljom zbog para. Meni je jedino nevjerovatno kako već izgleda isprano i iznutra i izvana, a tek joj je 17. Čemu ona da se nada u slijedećih 50 godina?
nije htjela moje ruke moja djela...htjela je ML-a.....
Ova mala droljica nema 40 kila, a visine jedno metar i 40, maksimalno. Sem toga, sva je rahljava. Lice ko da je već prebacila 35. godinu. Ne bi je diro ni štapom za pecanje.
pola vas je bacilo*
Ajde sta vi znate selj,aci samo pjenite , a bola vas je bacilo ga od pod gledajuci ovo :D nije milorad dodik da se toliko uzrujavate HAHAHA
dobra mala do jaja, ne serite
muamed je ozenio ajsu kada je imala 9 godina a sex su imali kada je imala 13..sve to stoji u k/uran/u .. i sada vi kazete da je 17 maloljetno ????
ljubav ne poznaje granice ! xD
Kako sam ga sada bacio gospodski na ovu damu.
Sasvim je normalno da svaki muskarac voli da stavi jaja na puter :) I nije mi jasno zasto se javljaju zavidne zenturace i raznorazni moralisti - tip ima pare i kara ovakvu ribu. Uvijek je bilo i bice da onaj ko ima para vozi mercedes a onaj ko nema para vozi raspalog golfa dvojku.