Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad postanes poznat/bogat svi hoce pare, nece niko motike, sve sama braca i sestre. Pa nije mu 10 god. Sta je radio cijeli zivot. Madonna mu platila lijecenje, on pronevjerio. Krao alkohol pa dobio otkaz. Ni Madonni ni bilo kome pare nisu pale sa neba.
Sta treba da mu da lovu za rakiju.Ovakvim ljudima se ne moze pomoci.
Sudeci po naslovu teksta, svi bi se trebali sazaliti na njenog brata. Izgleda da je vecina komentatora ovog clanka procitala samo naslov.
Prvo procitajte clanak pa onda ostavljajte komentare r.etar.d.i jedni....cccccc!!!!! Sve vam je objasnjeno....davala,slala ali nema efekta...alkos ostaje alkos....
Anthony Ciccone je bezobrazni I sebicni pakash i luzer. Zasto bi mu sestra finansirala propast?
Ugledala se na Merlina!
Po vecnin komentara da se zakljuciti da niste procitali dalje od naslova.Takve budale izadju na izbore i zaokruze na osnovu istog.
Madona je ćafir! Ne trebaju mu takvi ljudi.
Ba si pametan.Meni je logicnije pomoci covjeku kojeg je nesreca zadesila ili uplatiti nekom djetetu za lijecenje nego dozivotno alkosu shishe kupovati.Cuj da loce do smrti u luksuznom apartmanu dok mu seka skakuce po bini sa 50 i kusur godina u goozici.Koja si ti budala.
Nebih ni ja ovakvom bratu pomogao...
U izmišljotinu starog udbaškog potkazivača Senada Avdića o nekakvim zlatnim kašikama koje je kao obećao Alija vjeruju još samo č.etnici i udbaški isprdci, pa ti dječko sad vidi koji si. Usput pogledaj odakle Avdiću ideja da izmisli taj šupljikat. Ovome su se tvoji ma.ma i ta.ta jugoslovenčići kočili od smEha i radovali se granatiranju Vukovara. Čm.aru mali. Uoja Uadikau i Zardjale Kasike: U izmišljotinu starog udbaškog potkazivača Senada Avdića o nekakvim zlatnim kašikama koje je kao obećao Alija vjeruju još samo č.etnici i udbaški isprdci, pa ti dječko sad vidi koji si. Usput pogledaj odakle Avdiću ideja da izmisli taj šupljikat. Ovome su se tvoji ma.ma i ta.ta jugoslovenčići kočili od smEha i radovali se granatiranju Vukovara. Čm.aru mali. http://www.youtube.com/watch?v=Y5g8YifGqiA
Kakve ovo veze ima sa Zapadom ili Istokom, kretenu neopisivi??
Pa šta očekuješ od najveće ku.r.a.v.e u historiji show businessa
lijepo sam mu ja govorila da mi nedira lutkice, a on navro ko majmun. e eto ti sad.
On bi ko parazit na njen racun da zivi, kreten usrani!! Ni slucajno guzicu da makne i nesto napravi sam!! Ona bi mu, garant, posudila novac ako bi ga trebao za pokretanje nekog posla ili tako nesto a ovako nek' ne daje!!
Skrta Kuja
Daj mu brate milijun pa neka umre s stilom i ciao ;)