Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masonska kurava... zesca
Pada u trenutku kada govori I let down my God. Ali brate uprati im ovih nastupa, pravi satanisticki rituali samo lijepo upakovani i ucinjeni da su ugodni za usi i oci vecini ljudi. Pa eno i od one druge kurve katy pary slican nastup neki, isto ovako sa ovim rogatim ljudima koji se ko dzini sejtani izvijaju po sceni, a tekst jos ofirniji, ne mozes da vjerujes sta ba govore a niko ne konta.
Ja sto je levat povuče hahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
bakici trebaju pomagala u hodu, a ne da se oblaci kao da je iz Ukrajine na privremenom radu
mislis, mozda malkice
svaki ekstrem bi opet trebao da ima neku mjeru slazes se, mislim da doticna nema nikakve mjere i u tome je problem :)
ja blamage
uhhh kakav pad ........ počeši se , nije sramota :) ali zna past što jest jest , možda je bila golman prije nego što je postala pjevačica ...
Glupost kad ljudi kazu da je prestara za ovo..da se skida i tako to..pogledaj Rolling Stones... Mick Jagger mrtav a odrzava koncerte. Znaci, sve dok moze raditi ono sto voli..nek to i radi.
definitivno ... ne radi u konfekciji pa da su joj stradala leđa ... dok god ima interesa za ono šta radi i publiku , ne znam u čemu je problem .. samo , treba znati prepoznati pravi trenutak i povući se kad za to dođe vrijeme :)
...jbt, koja količina frustracije u pučasntva...pa nije vam madonna sj­ebala život već izbori 90-e...porez na plaću i pdv plaćate "vašima" a ne njoj...i nije ona "prihvatizirala" naše firme nego "vaši" lideri...jel da još nabrajam?
...ma ništa to...oni bi najradije onako razapeli na trgu Billa Gatesa, Maddonu, Rihannu, Lady Gagu, Dan Browna, ili bilo koju drugu zvijezdu, samo neka su njihovi pastiri na sigurnom u toplim vilama i dok imaju eto za kafe dnevno i cigara...sve udure :-)
...čekam da šta reče onaj šes ljiljana...
Pravi profesionalac! Ona je najuspjesniji zenski izvodjac svih vremena! A vi sto bacate mrznju i ismijavate njene godine ste jako, ali jako zavidni :(
Nedavno je neki reper izjavio da je namjerno koristio satanisticku simboliku u spotovima radi publiciteta.. i kaze.. dobro ga je proslavilo :)
Madona, ponovo na casove ljubavne gimnastike :D
ova je pri kraju
masonska bakica otresla pod
kurva stara
Pad se odlično "uklopio" u koreografiju....
Al to mi nije za nju zao koliko za recimo Rolling Stonese.... oni su jos veca karikatura
E bas mi je Madonna postala karikatura same sebe... cist primjer pametne narodne treba znati kada stati. Od miljenice svih do zakrpljene starice, ne kontam vise ko joj je publika??? Mladi niti ne znaju ko je a starima je smijesno u sta im se najdraza pop pjevacila izvratila...
Od Madone je jedino gora smrdljiva cetnicka kurva Ceca.
sje*ala se niz stepenice :)