Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crknite obje, masonske kucke! :D
Sto se stara kuja uzdigla ... Uzela joj Gaga poso ...
sva sam se najezila .................. GLUPOST
Osim toga ocito je da ne znate kakva je radna atmosfera i pritisak kod sefova ureda, a pogotovo velikih korporacija gdje svi svima zabijaju nozeve u ledja. Samo primjera radi ako ste culi kako je Bill Gates htio izbaciti Paul Allena kad je cuo da ima rak. To su poslovne ajkule i samo najjaci opstaju. Pogotovo u Kapitalistickom sistemu zvano SAD.
Hej Masonski teoreticari, ako ste tako pametni recite mi sto je Britanija financirala Hitlera prije drugog svijetskog rata. Kad se on lafo borio protiv masona koji su zivjeli upravo u Britaniji. Jel lako ne procitati nijednu knjigu historije i pucati te supljake. I zasto ostavljaju te znakove po novcanicama kad su oni to tajno drustvo. I sto niko od tih teoreticara zavjere ne pogine.
@aaaa Ne citam ni ja, komentari su zanimljiviji =D
Mislim da samo mainstram balkancerosi ne kontaju slicnost izmedju lejdi kake i madon(j)e... ...a bezobraznica madona ne zeli priznati da lejdi kaka ima madonin glas samo zato što joj je zaglavila kašika u grlo a još je ne smiju operisat.....
Nezna se koja se više usmrdila.
zlo priča iz nje tim finim riječima kako bi svakog zalutalog i zabluđenog natjerao da brizne u plac ... jednom sigurno
ne daj se Gaga...jbi joj vuke matoru
Znas koliko me zaboli k.... da prostite! Kakve su Vam ovo vijesti?! Koja je sljedeca? Spears prdila u vodi 3 puta dok je . hjsfgsdfgj
ovo je manje bitno, svakako za pet godina za gagu nece niko znati, a za madonu ce znati i nasi unuci:) a svi smo svjesni koja je pjesma bolja.
lady gaga, hebo je konj straga!
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJ
Ja stvarno ne kontam vise te \"magicne\" konotacije izmedju masonstva i Maddone i ostalih scenskih pokemona... Dakle ja stvarno ne vidim kako se to dvoje uopste moze povezati, a ionako masoni su prenapuhana prica. Doduse slazem se da bi mogle krepati hladno.
Lady Gaga ima cunu!
Kakav skandal?! - Propada nam sada svijet, nestaje covjecanstvo, sve se gasi... Sve zbog tebe Gaga!!! - Kakav grozan potez Lady?! Zamislite samo, koje je to zlo?! Od Madone ukrasti? Sram te bilo!!! Gaga, gdje ce ti dusa?! Odoh se roknuti, ne mogu vise podnijeti ovakve vijesti! Zato ih i ne citam, haha! :D