Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz očiju joj viri... OČAJ
Sejtanova funjara.
Haha Jest, jest Ima se moze se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Atraktivne???
sve je u oku posmatraca... tako da ima i takvih kojima je i ovo atraktivno :)
vidim da se klix-'novinari' i dalje lako pale, pa cak na grannies..ponekad mi bude žao..a samo ponekad :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Kakva babuskara.
jaooo digao bi te kao gti-ja sa semafora hahahaah
Atraktivniji sam ja kad spavam,nego ona kada se napuderise.
Atraktivniji kad serem i povracam, nego ona ikako
Zeno bogata si stani povuci se ne provaljuj se
Ja dosao samo da napisem, "kako atraktivne a nena, ko se lozi na nju jos, pored ovolikih treba", jbo ma-onu ;)
Posljednja fuxa u industriji
Da je uzivo vidis, nebi je pljuno. Sramota..
Na 2. slici kao da joj krv lije niz lice.
Rijetko odvratni komentari... Koliko malo znate o ovoj ženi kada imate takve komentare.. Mislite da je neko nazvao "Kraljica popa" onako??? Ona je svoj san ostvarila, pa se opet ne predaje i bori, a vi pljujte i kudite skriveni iza vlastite mizernosti.. http://www.youtube.com/watch?v=klDy0FwVI8E
N_Quit povrsno drustvo danas priznaje samo mladost i ljepotu. Genijalnost jednog umjetnika, sposobnost i rad samo pod uvijetom da gore vec navedeno vec stoji. Fotke su stvarno lose, ali daleko od toga da bi zbog svojih godina i izgleda trebala prestati zivjeti, zaboraviti karijeru ili se zatvoriti u kucu. Pozdrav ;)
Mezarje Kovači..
Čista prepisivačina, samo sa zakašnjenjem kopiraju Index.hr Sve što dan prije objavi Index.hr, sutra možete naći na klix.ba :thumbdown:
Vecina novina kad su poznati u pitanju objavljuje iste ili slicne clanke. Jedni dan prije, drugi dan poslije. To ti je inace u danasnje vrijeme senzacija. Ako mislis da Index.hr jedini portal koji je ovo objavio, prosaraj po internetu naci ces x istih clanaka o ovim fotkama od x raznih portala ili novina, iz x raznih drzava. Btw od kojih je Index.hr isto isto vjerovatno preuzeo i prepisao. Sorry komentar ti bas nema smisla.
aj, baba, mič' se!
jos jedna kojoj fali dekadencije.
A idi umri vise,ta si se tu nasla slikati funjaro -.-'
Ona nikad nije imala osjecaj za to sta je lijepo, gadna i odvratna cijeli svoj zivot, jako joj tesko pada sto se zadnjih 15 ak godina sve skidaju, ipak je ona to uvela i zbog toga je kraljica pop muzike