Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u znak podrške se dadne recimo novčani prilog, a striptiz više ovako dođe da se kome digne č.u.n.a., il sam pobrko šta
Madona cimpr ti muma puglu
\'\'muma puglu\'\' Haj ti sine nauči šatrovački kako treba, provaljuješ se ko purger
Meni se čini da ti koke nisi vidio odavno pa ti je i ova stara krpa dobra ;)
ja bi da me madona kara sa strap-on dildoom
Futava stara krava, pu pu
kako me zena nervira -.-
Madona podrava obrazovanje...hmm paa ovim cinom jedino podrzava neobrazovanje...sto stare dede rekle, sceri moja usta ti sprca godne?!?
ostaje nam samo da vam vjerujemo na riječ, ništa se ne vidi, mogle ste isto tako napisati da sam se JA skinuo. drugo, stvarno me zaboli neka stvar za milijardu i d i o t a sa \"društvenih\" mreža i njihovo \"mišljenje\" - pitaju li se oni kad se, recimo, bombarduju civili u siriji? treće, upravo p a p c i sa takvih \"mreža\" mogu tvrditi da je M. ovo uradila \"kako bi privukla pažnju na sebe\" - ona ima sasvim dovoljno već privučene pažnje. ona je ovo uradila da bi PRIVUKLA PAŽNJU NA SVE DJEVOJČICE i kome to nije jasno, stvarno mu se nikad neće moći objasniti. nije sting propagirao indijance iz amazona zato što je od njih profitirao, ni soni bono bosnu, ni john lennon irce i žene. svi su oni bili NA VRHUNCU SLAVE kad su to radili, ali to nikad neće shvatiti miševi čiji je vrhunac slave privući par pogleda kad prođu ferhadijom četvrto, kakva je da je, i ovako stara je još uvijek bolja od 80% grobova koji se vuku tom istom ferhadijom, a mogu joj biti kćerke
Did you know that Madonna was ass raped by her father,oncles and nabours-so that\'s why she\'s so angry besides being ugly and old hole!
Ovi ameri su fkt bolestan narod....
Sve dok ne dođe smrt! http://www.youtube.com/watch?v=eLVGuFpyYyM
k.u.r.a.v.a zeljna K.U.R.C.A
FUKSA!!
A nece kod nas ba ni dlake pokazat, .biga!