U toku MDNA turneje
4
Madonna ima nevjerovatne zahtjeve
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njoj po prilici nedostaje dobra qita
prokletnici, što staviste ovu sliku, sad mi se život zgadio - izgubih apetit, a jelo na hastalu...
@@Pamela Normalno da su mi bolje, idi.ote -.- A ako bi ti ovome liz\'o dupe, pazi na kojem mjestu to radiš, nije svugdje dozvoljena nekrofilija
http://www.google.ba/imgres?q=african+childs&hl=bs&sa=X&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=pPx42U4OtfAm2M:&imgrefurl=http://brittanyannfairbanks.wordpress.com/tarea/&docid=F97DU5LD2nadOM&imgurl=http://brittanyannfairbanks.files.wordpress.com/2011/01/hungryfamily.jpg&w=400&h=304&ei=WO_eT8GZCIPItAbErJzSDQ&zoom=1&iact=hc&vpx=414&vpy=159&dur=765&hovh=196&hovw=258&tx=78&ty=111&sig=108337700585674875042&page=4&tbnh=155&tbnw=205&start=69&ndsp=24&ved=1t:429,r:19,s:69,i:346&biw=1440&bih=681 ona ima ovakve zahtjeve, na drugoj strani svijeta ljudi gladuju.
stara perverznjakuša,heh.........
a ako ne ide ona mali brat arap sa njom sto je trpa, obavezno mora biti smedji obrezani dildo XXL velicina (navikla jos od Denisa Rodmana)...
Nek\' su tvoje bolje jadnice, ja bi ovoj Madoni cmar oblizao :D
Kakva bolan baba, kakvi cionisti. Madonna je .ebinija pichoka. Ja lipo osjecam strujanje u .urcu kad je ogledam. .urac mi skoci kao kobac na sam spomen Madonne.
Vodi li i jebaca sa sobom? Ili za to koristi tjelohranitelje......
¸da je hoce vise Bog sebi uzeti da je vise ne gledamo
A što im je pokazala svoju staru, izboranu, osušenu sisu, jel\' stvarno misli da su joj dobre?
Zato ona nece nikada doci u Bosnu :) Nismo mi toliko ludi da njoj ispunjavamo zelje, a ne mozemo ni svoje !!
prvo ovaj glupi klix sa ektravagantnih, pa vi ste ozbiljna kuca povedite racuna sta ide u javnost. Pa jos gluplja Madona, a mi najgluplji sto o njoj uopste razgovaram i njenim perverzijama. Kleti degenek pa sve preko ledja, kako se covjek na brzinu dovede u red.
doticna smrrrdi, u svakom smislu..
i ljudski rod sve to pusi
Baba matora, ne zna sta ce vise od sebe.. Davno je ona izgubila kontakt sa muzikom.
ima preglupih zahtjeva jer je i sama skontala da mora na neki nacin privuci pozornost, kao i da je njena slava vec na izmaku i da danasnja omladina slusa neke nove ekstravagantnije zvijezde od nje.... nevjerovatno je ruzno kada zena ne zna nositi svoje godine. Pa svi cemo ostariti ali je razlika sto ce neki dostojanstveno sa elegancijom (npr. Mery Streep koja je primjer zene koja tako prelijepo izgleda, i sa svakom godinom izgleda jednako ako ne i ljepse) a neki ocigledno ne.