Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al zato samo malo izbacis sise i svi ti pomazu,nema sanse da dobijes kaznu,svi te pustaju ispred,svugdje imas prednost. :)
pa njoj da je stalo da rijesi problem rijesila bi bez pokazivanja svima npr. kupi vecu košulju, ide u teretanu gdje je vecina djevojaka, kad se saginje nek obuce majicu koja pokriva grudi itd. pa ljudi ako je iko imo grudi moja je nana dedu šamarala s njima al samo dedu, ne i pola komsiluka ugl njoj je stalo da ih pokaze
@BosmalBoyy2 Ja naguram carape u gaće. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ja kao musko nemam problema sa velikim sisama 😁
u svake jedna sisa veća jedna manja, a u nje obje veće hahha
hahahahahahahahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
najveci problem žena sa velikim sisama je što ih uvijek neko želi sisati.
Ako želite početi zarađivati bez puno truda, trebaju vam samo ove 3 stranice i Paypal račun: http://www.ayuwage.com/?reg=242607 http://www.innocurrent.com/?reg=242619 http://www.clixsense.com/?7716910 Na stranici Innocurrent se najviše zarađuje, jer omogućava da se od svakog aktivnog referrala u prosjeku zaradi 0.10 $ dnevno. Naravno da postoji puno stranica koje su prevara, ali sa ove 3 stranice imam iskustva, više od 5 godina su aktivne i plaćaju mi redovno.
Kaze neugodno joj sto je neko gleda i ima poteskoca kad vjezba, a zato je vjerovatno 24/7 obucena tako da vise otkriva nego pokriva.
Jes ova napredna. Mogla bi čitavo moje selo podojiti
lijepo je i facu malo unijeti izmedju i malo brrrrrrr hahahaha
:)
K'o da ih je u plasteniku uzgajala...
u kakve SI SE probleme uvalila?
Ovo nije ništa,moja kona je morala ići na smanjivanje,imala je tako velike cice da ih nije mogla nositi, grudnjaci su se morali naručivati,pošto su bili van svih standarda,kičma se počela savijati, koje su to bile cicie,drugovi
Ja bi tvoje probleme rado prihvatio u svoje ruke..
ma bas su one fine takve velicine nemoj ni slucajno sta dirati da smanjujes ;)
Do jaja je 🙃
Kakvi problemi, tvoje je samo da legneš
jarane ako ti ne pašu grudnjaci, nemoj ih ni nositi ha ja
Baci sisu da se igramooo, evo sisa al nemoj daleko