Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodja Jolie - inspiracija: dama, supruga, majka, humanista, javna licnost...za primjer! Kad vec pomenusmo odstranjivanje grudi... Pita uciteljica malu Ernu sta bi zeljela biti kasnije, kad' odraste. Erna ce...zamisljeno, pomalo odsutno, sa pogledam u_stranu: "Ako budem privlacna, sa oblinama, grudima kao Pamela Anderson - bicu glumica. "A ako ne?" znatizeljno ce uciteljica. "A ako ostanem onako, hmmm ravna, k'o daska - bicu.... uciteljica. :)
P.S.: Pokusaj sale nije u kontekstu, niti ima ikakve veze sa prevention hirurskim zahvatima gospodja Jolie. Niti sa izgledom zene uopste, koje bez obzira na fizikalnost imaju moj duboki respekt. A posebno bosanska zena.
Ma kome je ovo lijepo? Kost i koza, prava vjestica iz djecjih bajki
LAko joj je biti na naslovnoj strani. KAd djecu usvaja a ne rađa. A vako mršava ne može ni dojit. Eto to vam je ideal ženske ljepote trulog zapada !
Nemere dojit jer je hiruršji odstranila sise. Nije smiješno.
E moj Andy Prije neg što fantabulazniš raspitaj se jesul ti bake rađe dojile roditelje neg usvajale djecu pa rezale sile. Da je bog namjenio sise za rezanje ne bi žensmama tolke ni davao, neg otprilike ko muškarcima. KAd si čuo da ih muškarci sijeku ? Inače kao osoba Angy je super, kao žena prelijepa, kao glumica osrednja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne volim žene nešto naročito ali Anđa je extra, Bošnjakinja naša lijepa.
peder, a ustasa... dje to jos ima, osim na kliksu
Pederi su vam tate, ja sam gej.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klikso poludio. Jel vama dolaze obavijesti o top komentarima :D