Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BLJAK od zene... BLJAK od licnosti... BLJAK... BLJAK...
Ako nju nije sramota da zivi toliko godina u Beogradu i da nema prijatelja a jedan dino nakon dvadeset i nesto godina ima, e to je druga stvar. Dje su ti breno prijatelji pa napuni i ti ako mozes barem tri???
LEPA BRENA JE IPAK BOSANKA I BOSNJAKINJA NISTA MANJE OD NAS.TO JOJ NIKO NEMOZE OSPORITI. NEKAD JE BILA PONOS BOSNE AL SU SE VREMENA PROMJENILA. KAD SAM GLEDAO MERLINOVO GOSTOVANJE U BEOGRADSKOJ TV IZNENADIO SAM SE KOLIKO JE HVALIO VESNU ZMIJANAC A ZA BRENU REKO KAKO JE ISKORISTILA NJEGOVU I VESNINU TURNEJU U BUGARSKOJ PA POZURILA DA NAPRAVI KONCERT U SOFIJI. DAKLE VIDI SE DA JE RIVALSTVO BILO JOS IZ JUGE PA NECUDI I DA JE BRENA VRATILA OVIM KOMENTAROM. SVE U SVEMU NEMA SUMNJE DA JE DINO BOLJI PATRIOTA I BOSNJAK A TO JE VJEROVATNO STVAR ODGOJA. ZAO MI JE FAHRETE STO JE ZAVRSILA U BEOGRADU.
Pa ona više nije Fahreta već Jelena. Toliko o njenom karakteru. Ko i Kusturica...
Ne seri babo..
MRCINA JEDNA
PUSI KIT__U V__LASKU SILJATU BRENO STA IMAS PROTIV DINE NEMOŽES MU OPANKE OKRENUTI KRALJ JE KRALJ I BOSANAC KOJI JE PRED 20 HILJADA SRBIJANACA U BEOGRADSKOJ ARENI CESTITAO RODJENDAN BOSNI i UZVIKNUO SRETAN TI PRAZNIK BOSNO I HERCEGOVINO,,DANAS JE MOJOJ DRZAVI RODJENDAN,, LEGENDO NASA
emancipovana p.a.p.a.n.c.i.c.a pjeva djecje pjesme za k.o.k.i.c.e tinejdzerke
seljacka muzika koji izvodi Brena moze napuniti samo stale i livade
malo smo ljubomorni ha?
uz pomoc mog labuda mogu napuniti 10 Brena
Zetru koja je duplo manja od Arene nije mogla krcatu napuniti,ako cemo sad o pjevacima na relaciji BG-SA. Sta ljubomora radi,pa to je cudo.
Draga Fahreta, kad vredjate,sitnije malo, sitnije...................................
Zasto ona uz pomoć prijatelja(ako ih ima) ne napuni arenu? I da je puni na taj način, sto mu uopšte nije potrebno,jer je uvijek bio i biti će pjevač br.1,bolje je nego način na koji je ona to činila-uz pomoć minjaka na resice i opa - cupa pjesmica.Danas joj, na žalost,ni silne korekcije, operacije, zatezanja...., ne mogu pomoći.
pa pusutite pa ovu tupavu vlahinduru, pola srbije je proslo kroz nju da bi dosla do minimaksa u emisiju 80 i neke i od sprdacine postala zvijezda kica i sunda
Draga Breno, ako mislite da znate i možete bolje, pravac Arena, pa je napunite 103 puta. ;) Moje mišljenje: Možete je napuniti samo ako se terapije botoksa koje ste primili pretvore u ljude, i dođu da Vas slušaju. :)
Sretan je onaj koji za života stekne samo jednog iskrenog prijatelja, a ova krava može jedino biti zavidna na uspjehu Dine Merlina i na ovaj način pokazati koji je šljam od kavanske pevaljke.