Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prepostavljam MonetizeAd, Ajdin Brkovic.
Isto to rade sa Halidom Bešlićem i drugim. Čitam komentare krezubii glasači trojke pljuju čovjeka lažov ovo ono uzeo pare da reklamira ne mogu da vjerujem kolko glup narod ali ustvari mogu kad su nasjeli na kartel i gej stranke onda nije čudo da vjeruju u sve.
UcjenjeniSmo, jel ga Bakirica trpa tebi ili ti ga trpa materesini?!
Derimee ohrbdana gejčino fržu ti tata skinuo pa si od tada gejčina prvo ti ga fahrA trpao pa sad oni iz NiP NS HDZ malo su ti ga i SDP čuškali. A jadna ti mama trpila hudnica gejevce po kući pa se žalila komšiji.
Zato si tako podbuhla, ili je od botoksa?
na kraju će zabranit ovu "pripametnu inteligenciju"
Ova babuskara se nece raspasti ni za 500 godina koliko ima plastike u sebi.
Baš nam te je žao.