Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Khole se ugledala na seku Kim hehehe toliko o obrazovanju jojo.. a i ona i seka sve ZVIJEZDE U USPONU sa Kardashian reality show c c c c jojo.. Jarane si ziv, nego nesto razmisljam hoce li nas seka Khloi pozvati na vjencanje?? ... zabrinuo sam se nisam primio nikakvih pozivnica a i pun mi je raspored.. ne znam da li cu moci priustiti da trknem sa svojim privatnim Jet-om uhmm.... moram zvati saradnike da vidim kakva je situacija na terenu. Pozz
Bravo, bravo! A da li znate da starleta u engleskom znaci \"zvijezda u usponu\" dok kod nas oznacava striptizetu? Malo obrazovanja nije na odmet?