Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mongoloidi i nakarade sa estrade se bave politikom, pa dokle će trajati ova bizarna kristopaganska \'\'civilizacija\'\'???
Ko je Lady Gaga pa da nas libo ona stvar sta ona misli o gejevima i homichima
to se napise SPOILER :D
knjige ti mogu ponuditi mnogo više u smislu razvoja radnje, mada se i dalje sve \"kuha\". Treća sezona će pokrivati samo prvu knjigu trečeg dijela, tako da neće biti mnogo zime, koja počinje sa četvrtom Zmajevi su dobro, mada kako rastu, Deny ih sve teže kontrolira:)
@xy Nije li malo licemjerno u virtuelnom svijetu nekome preporučiti realni? :) Nisam čitao knjigu, ali čujem da ni u trećoj sezoni nema zime :( Barem se nadam da će zmajevi ostati zdravo :)
momci manje game of thrones, više real life ;)
@uzgred ...ništa novo :)...puna istorija toga...
Ako je iskren u namjerama, onda će morati ići do kraja. U borbi za rusko prestolje nema kompromisa. Neko uvijek ostane bez glave na kraju.
@uzgred ...znaš kako...kad si blizu apsolutne moći...prije ili kasnije poželiš tu moć preuzet\'...ljudska priroda...a kod političara izvanredno razvijena, klasični predatori...
@commi Bilo je toga još ove sedmice. Sad je pitanje da li Medvedev samo izigrava \"opoziciju\" u zemlji bez opozicije (good cop, bad cop) ii tu zaista nešto ima.
...gle...opet medvedev uz nos putinu...čini da ipak nije marioneta kako izgledalo na počecima...
Lady protrljaj mu _g.l.a.v.i.ć_ i zamisli želju srećo !!!!!