Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i vidi se na njoj da nije imala sretno djetinjstvo
Nema im se sta vise svetiti.. vec je sad uspjesnija nego sto ce one ikad biti. Boli je racku :-)
Kakva budala, muzika joj je dobra za divno čudo s obzirom da ona ima imidz prave \'budale\'. Po spotovima i imageu se vidi da ima neke traume u ranijem dobu.
Ovo ce biti prva vjencanica od mesa...
ŽEMSKA POSLA; e nek\' su to \"ZEMSKA\" posla, svasta!
Zasto svaku uspjesnu djevojku,, koja je drugacija i posebna i koja je na kraju krajeva talentovana, imamo potrebu nazivati kozom, glupacom, idiotkinjom...? Ja bih se zapitao, odakle mi taj poriv da omalovazavam, vrijedjam i pljujem po svima koji ostvare neki uspjeh. Pa uradite i vi nesto od svog zivota, zar vam nije dosadilo da ispoljavate svoje licne frustracije, ostavljajuci tupave komentare na svaki clanak koji se pojavi. Knjigu u ruke, izucite neki zanat, napravite nesto cime cete impresionirati nekoga i imajte samo ovo na umu: nije bitno cime se bavite, bitno je samo da ste najbolji u tome. Ne bih vise trunio, valjda ste shvatili poentu.
Pa bona naruči plaćene ubice vidi šta su ti uradile.
Gaga je extra cura. Pokazala je da nije ave u izgledu. mada mislim da ne izgleda lose. Voljela bih vidjet kako ce to sve ispast na tom vjencanju. to mi dodhe ko neki film, i bilo je filmova na tu temu. Nadam se da ce oh uspjet zasjenit, samo ne treba pretjerivat. Takve osvete su jako slatke ;-)
Znala sam ja da ova djevojka ima nekih trauma :) Podrzavam te Gago, uzvrati udarac...Ja sam se svima \"osvetila\" koji su me zezali zbog kilaze, jedne godine kad sam skinula sve suvisne kilograme...Moram priznati da je divan osjecaj osjecat se dobro u svojoj kozi i tijelu:D
uuh al\' je grdna, mati mila. Ja i da se nadovezem na jucerasnji komentar teza broj 2 u vezi iskompleksiranih djevojaka one bi za ovakve primjere gabora rekle bas je sexy i cool, totalno u trendu. Fakat ce prije otkriti vodu na marsu nego sto cu skontati nacin na koji zene razmisljanju.
ako bude ko na ovoj slici, nema dalje
ŽEMSKA POSLA
nek pokaže svoj račun u bancu ,,odmah če se onesvijestiti od ljubomore,,
jel ovo ona što ima ku.ac?
Jadna iskompleksirana pacaglu, vidi se na njoj kakvo je djetinjstvo imala, raspada se. Neke stvari se ne mogu kupiti novcem!
koja iskompleksirana licnost
WAUUUUUU koja vijest