Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolko je ruzna, morala je obuci ovaj one-piece i do kraja ga zatvoriti, da je pokazala svoje bajno lice, sigurno bi pola zvanica pobjeglo !
vjerovatno ste mislili na Lindsay Lohan !!!! :)
...bože pameti, sveg aostalog će biti...
Al sam gadna, ko nijedna do sada ! Ali libo me zato, imala sam prije mu da izmedju nogu, operacijom ih odstranili, i sad sam zemska, mane zeve, repa kapaju ko delu, a ja se ku rcim naokolo ;) bez damu ;) !
OOOOOOJ sto me ova Gaga nervira jbt i njeno oblacenje
Kad smo vec kod Svabica,... Svabice su zakon. http://goo.gl/Y5Ygg
Kantri je zakon. http://goo.gl/xWv5V
ste ikada imali problema sa temperaturom na racunaru, pogledajte ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=XrGvamcYq08 :) P.S e budalice, evo je isto ko oni iz klanova....
A divi frajera pored nje morao se maskirati od sramote :) trpi...al za repa :) pa ima li sta odvratnije od ove spodobe Gage mada sigurno je ovo najbolja kreacija koju moze nositi a da i mi smijemo pogledati.
Stvarno je nezanimljiva više s ovim usiljenim stajlingom...pod svaku cijenu da bude drugačija,upakuje se ko limenka...gadna je sva
parfim za seks i drolje, šta ova šarenkapa više neče izmisliti samo da je popularna ,,
ccccc.....stizu kijametski dani.....