Za bolje vokalne sposobnosti
0
Lady Gaga gola snima novi album
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja cu na ispite od sada ici gola...mozda dobijem naglo prosvjetljenje, bolje uradim i bude nesto vise od mrsave 6 :D
Hebote, sta sve nece uraditi samo da privuku pozornost, jos samo da snimi pornic.. ovo ruzno pace mi se i ne gleda golo...
Ma sto posto glas bolje zvuči kad je gola... Koliko ja znam, samo loše pjevaljke se skidaju gole... Gdje je neko vidio opersku divu da se preserava golotinjom? A vjerujem da te operske dive pjevaju bolje od nje...
jadnica
...hdz, zna se :)))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=mHJLLb6JemA&feature=related
@commica ...pilence je \"malo\" veće od tebe :)
born this way- TAKAV SAM RODJEN -.-
Neizmjerno sam zahvalan na ovoj izuzetno bitnoj informaciji.
Zašto ići zaobilaznim putem, ova čifutka treba odma da snimi svoj umjetnički vrhunac u pjevanju na pozornici dok je jaše veliki doberman. Čivuti su neprevaziđeni majstori kabale. Šta bi od one jadnice što se predozirala, iso čihvutinjska kuja ko i ova.
jedva cekam jer dugo nisam vido golu zenu (zadnji put sam je vidio na reklami za pavlaku prije 10tak minuta)
Lady GaGa is big mason and very ugly woman. It\'s only two describes that \"woman\"
bolje gledat radijator neg nju golu
who the fuck is Lady Gaga ?
Kazu da ce snimati prateci vokal sisajuci penis. To je najnovija metoda za dobijanje prigusenog zvuka i dubljih tonova. Nakon toga ce da se baci pod tramvaj i zavrsi vec jednom sa tom lakrdijom.
Commi, pilence moje malo... :)
...bogami, nema problema ni sa pameću...