Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato sada imas posla sa gorom drogom iluminatima i njihovim vrazijim poslom...
Sta bi tek radila da živi u BiH?!
Stipsa, zao joj da ti divni mladici - dileri zarade.
Dobra je Gaga
reče gaga i povuče lajnu
Baš sam iznenađen...
hitno mi trebe gudree imali osobe dobrog srca koja bi mi pomogla u uve teskkkkkkeeeeeeeeeee ssssssssssaaaaaaaaaaattttttttttteeeeeeeeeeee
svi oni navodno budu poor i lonely... i najednom BOOM top of the fcking world.. - illuminati
http://q.gs/1663782/rafflewinaniphone Prijavite se nagradna igra povodom otvaranja stranice , dodjeljuju dva nova iphone-a Austrijska stranica bazirana oko mobitela , ko voli nek izvoli ha ya :)
JUSTIN BIEBER IS GAY!
cuj sama furala na kokii..pa nije ni cudo sto si toliko glupa
Ma jes\' da je luda i cudna i malo bolesna za ukus normalnog covjeka, pa i ruzna ako cemo pravo, ali ja bih ovu GaGu jebaO!
posto vidim imas iskustva sa teskim drogama, da ti kayem. posto je tvoj nervni sklop na nivou paramecijuma, nem potrebe da idem u detalje, samo cu reci da nije Svijet to selo iz kojeg se javljas.
HAHAHAHHAHA JES JES SIGURNO SE PUCALA KOKAINOM I SJEDILA SAMA U KUCI.. DE NE BACAJ SUPLJE U TO SAMO GLUPI AMERIKANCI MOGU POVJEROVAT.. CUJ DROGIRALA SE KOKAINOM RADI USAMLJENOSCU, JADNA TI SIGURNO JE TO RAZLOG.. DJELUJE TAKO NEKAKO UMJETNICKI, SIGURNO ZAVRSI ZA 200-300 DOLARA GRAM DVA KOKAINA I OSTANE U KUCI DA SE NE OSJECA USAMLJENO HAHAHAHAH
Tebe je trebalo udarat lopatom, kako bi ti se popunila praznina.