Za zasluge u muzičkoj industriji
0
Kylie Minogue obradovana Srebrenim violinskim ključem
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Ona Odlična pjesma. Nick Cave je izjavio u nekom intervju da mu se poslije tog dueta dešavalo da djeca na ulici pokazuju na njega i viču svojim roditeljima, Eno onog čike što pjeva sa Kylie Minogue.
Postujem svaciji ukus, ali kooojih zasluga u muzickoj industriji? Jedino Where Wild Rose Grow valja, al je duet i plus obrada When he knocked on my door and entered the room My trembling subsided in his sure embrace He would be my first man, and with a careful hand He wiped the tears that ran down my face