Talent Inc!
0

Kylie Minogue najmoćniji australijski brend

Sarajevo-x.com
Popularna pjevačica Kylie Minogue pobijedila je zvijezde poput glumice Nicole Kidman i top modela Elle MacPherson, dobivši zasluženu titulu najmoćnijeg australijskog brenda.

Ovom titulom okrunilo ju je 400 ljudi iz industrije zabave, a koji su zamoljeni da u anketi Talent Inc! Personal Brand ocijene doprinos poznatih Australaca u ostatku svijeta.

Glasnogovornik Talent Inca! je rekao: "Mislim da je ono što čini Kylie Minogue brojem jedan, zapravo, njen utjecaj na ljude na cijeloj planeti."

"Iako je imala svoje uspone i padove, kad govorimo o njenim albumima, ali i o njoj kao ličnosti - tu mislim na ljubavni život i zdravstvene probleme - uvijek je uspijevala sve riješiti dostojanstveno. To je njoj, kao ultimativnom brendu, dalo stvarnu snagu i vrijednost", dodao je glasnogovornik.

Na top listi deset Australaca koji imaju veliki utjecaj u svijetu, te uspješno promovišu ovaj najmanji kontinent, našli su se premijer Kevin Rudd, glumac Hugh Jackman, igrač kriketa Shane Warne i pokojni "lovac na krokodile" Steve Irwin.

Ova 41-godišnja pjevačica je u svojoj dosadašnjoj karijeri prodala 40 miliona singlova i 25 miliona albuma.