Otišao zbog njenih kćerki
0
Kutcher je posjetio Demi dok je bila u bolnici
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mora otici mladjoj, ja imam u familiji par gdje je zana starija 12 godina i sad su vec oboje stari i nikad nisu imali nekih problema u vezi toga, zivili normalno a kome nisu rekli taj nije ni znao a i nikad se ne zna ko ce prvi otici na onaj svijet, tako da godine ne znace nista ako je osoba prava. A razvode se i varaju jedni druge i parovi istog godista.
pa je.bo je ovu matoru godinama, morala mu je jednom dosaditi, starije zene jesu privlacne, ali kad tad odjes za mladjom