Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poklopi se ...čovjek ti je rekao istinu
@drinsky1 ......pa on ti je u talu sa putinom........možda je to putinova rijeć iz usta gerarda depardiea....
@drinsky1 .....a depardie je pobjegao od plaćanja poreza u fr i nastanio se u moskvi.......uz to je dobio u rusko državljanstvo od putina osobno, čiji je intimus.......pa ti vidi tko je uvaženiji u moskvi....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Apelujem na LELO kondome da dizajniraju jedan kondom u koji moze stati cijeli kusturica, ja veceg qurca od njega nisam vidio.
pasi balijo travu dok kusturica osvaja nagrade po evropskim festivalima..bolje bi bilo da ti je otac stavio kurton kad te pravio
@skywalker5 Stavio je kondom kad je guzio tvoju majku pa opet ti ispade kakav ispade, jbg. tad kondomi nisu bili tako kvalitetni, nije bilo LELO firme. Ja hocu da vam pomognem, taj veliki kondom u koji bi stao najveci qurac zvani qusturica bi pomogao najvise vama, smanjio bi vam se smrad za 50%.
zalojani fasista..
Kusta smrdi ti iz usta 😂
Operi kosu ponekad 😂😂😂
Pocinje da se pretvara u cangrizavog starca i likom i pricom.
Kusturica.
Pitali Kustu kakva je Monika a on ma ckapi ko ckapi.
Kusturica je bio uz svaku vlast u Srbiji od 2000 do danas. Prvo sa Kostunicom,pa Tadicem i sad kad dodje Vucic eto njega na proslavi Vuciceve partije u Sava Centru. Drzi govor,hvalospevi. Ima on razlog zasto srbuje. To je imovina,pre svega imanje u Mokroj gori. Dobar je bio i sa Djukanovicem,pa je u Herceg-Novom povoljno dosao do objekta u strogom centru grada gde mu je sad restoran.
Možeš se milion puta izjasniti da si svrbin al ti se po faci bolan vidi da si bosnjo i doći ćeš tobe kad tad.Moj Emire da si samo svjestan svoje nesvjesti!
jest i ruzan yębo oca svog
Svaki put kad ovaj ljudski zahod pogledam,sjetim se rijeci njegovih izgovorenih kad je gorio glavni grad na Yu-tel -u....'92....citiram;"Cetnici granatiraju moj grad i moju domovinu,pogodili su cak i kuci miga dede koja gori!Apeliracu u parizu na sve svjetske sile da se agresija na nasu zemlju zaustavi".Kraj citata....e onda se satanizovo pod podrskom Dobrice Cosica i srpske akedemije nauka i umjetnosti.....otpad najgore klase
Zna Kusta spustiti da ga jebes.. Napusi ga maksimalno 😂😂
Joooj što zaudara ovaj Kusto...
nacin na koji osoba reaguje pokazuje da li ste mu pogodili u nerv.. ako jeste, to znaci da ste rekli istinu
to kusturice Srbine, ovi poturceni Srbi mogu samo da ti puse i lizu istovremeno
A ti samo multivitaminske sokove pijes xD
a ko ti nisi kretenu!?
Eki lojavog, nije digo tri? "krsna slava i tri prsta, panaija pokraj krsta"