Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ah draga što romane napisa...tebi je ocigledno potreban sex :-) i da...usvoji jedno pet sest komada, nemoj samo tudje perje uljepsavati, u bosni ih ima za izvoza :-)
ares.kane@ tebi se baš vidi da te neka dunda okotila, da ti nisi rođen, da si prilkom poroda pao na pločice i udario glavom...odakle ti znaš kre.ten.u njihov motiv? pa šta ako su bogate? to što ti imaš večeras kompir i poparu da jedeš, ne daje ti moralno pravo da sudiš nekog...to što ti mate.ra ima 200 kila, i što ti mozak nema nabora već ravan ko tikva je samo tvoj, problem...ti znaš hoće li djete imati ljubav, koga si ti odgojio, kad ti je u štene crklo koje si imao...\'\'brinu kao naše mame\'\' e, ret.at.du jedan, vidi se da ti mama se nije brinula za tebe, pa si glup hosto....skoči s prozora bolje tije, ili uzmi konopac stvarno neće bit neka šteta, ni tvojoj mami a ni bosni, šta ti vrijedi? kome si ti dobro učinio? koliko zarađuješ? koliko doniraš?džukac jedan
krave jedne ženske što mi spucaste toliko minusa :-D nego...vidi se a su nam trebe zaludjene SEX IN THE CITI...glupače mislite da se one brinu o tim bebama kao naše mame... usvajaju ih zbog svoje karijere...jer je to u trendu krave...to dijete nikakve ljubavi nece imati krave jedne.. al kad ste vi cure iz bosne znale MOZAK KORISTITI
najljepsi dar koji je moglo dijete dobiti, majku koja ce se brinuti za nju :)
@ares.kara bolje ti je da uzmeš konopac i da se objesiš, kr.e.tenu...usrećila je jedno djete koje će tek kasnije shvatiti da je ostalo kod neke narkomanke, kravetine ili kurv.etine nebi imalo šansu za životom, ovako će dobiti šansu da se š[email protected] bolje ti je objesi se..
Malo.umni de.bilu,iz patnje se ne usvaja dijete vec iz dobrote i srece,ocito neceg sto ti nisi iskusio za svog jadnog zivota. Nema plemenitijeg cina nego pruziti djetetu svijetlu buducnost iz bezuslovne ljubavi. Roditelj nije onaj koji samo donese dijete na svijet,vec onaj koji mu pruzi kvalitetan zivot,odgoji ga,nauci i osposobi za samostalnost.Jadnice pateticni,ako postoji nesto najljepse sto nekome pare mogu donijeti a kako ti kazes \"kupiti\" to je sansa za boljim zivotom i iskrene roditelje! Barem ce ovo odredjeno dijete imati bolje prilike za napredovanje nego svi mi u ovoj bijednoj zemlji. Ne cudi me kad ocajnici liseni svega dobrog i ogorceni na svoju nesposobnost budu ljubomorni na one prema kojima je zivot bolji ali kad tu mrznju okrenes prema djetetu i pristojnoj osobi poput ove zene,krv mi provri! Kakav si ti los covjek,sigurno te niko nece a i sto bi? To nije to? A tvoje isprazno postojanje je usrecilo tvoje roditelje?? SUMNJAM!
ah imaju pare nemaju srecu...pate a neznaju ni same zasto... pa pokusavaju tudjom djecom zamjeniti svoju...al nije to to :-)
da me hoce usvojit rasturio bih joj guzove
usvoji i meneeeee,da sisammm