Druga strana medalje
1

Kristin Davis: "Seks i grad" mi je donio slavu, ali sam od stresa počela gubiti kosu

S.H.P.
Kristin Davis (Foto: EPA-EFE)
Kristin Davis (Foto: EPA-EFE)
Američka glumica Kristin Davis otkrila je kako je poslije prestanka snimanja serije "Seks i grad" bila pod stresom i kako joj je bilo neobično kad bi se ujutro probudila i ne bi imala frizuru svog lika Charlotte.

Jedna od glavnih glumica planetarno popularne serije otkrila je kako joj je snimanje ove serije osim slave donijelo i veliki stres.

Glumica je ispričala kako joj je nakon prestanka snimanja naglo počela opadati kosa. Na početku nije obraćala pažnju na ovaj problem, ali kada bi trebala posjetiti neki važan događaj, shvatila bi da joj kosa više nije tako bujna kao prije.

"'Seks i grad' mi je donio slavu, ali sam od stresa počela gubiti kosu. U seriji je moja kosa bila tako lijepa. Bujna i sjajna. Profesionalci su na setu pravili čudo od nje. Nažalost, to je na kraju imalo loše posljedice. Kada bih se probudila ujutro, bilo mi je neobično što nemam frizuru poput Charlotte", rekla je glumica za Bazaar.

Ovo je Krstin teško palo jer joj je kosa bila zaštitni znak, a kako bi joj u seriji frizura bila besprijekorna, frizeri su koristili brojna sredstva koja su očito na kraju, uz stres, doveli do ispadanja kose.