Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nece bit profitabilni, ovu cijelu \"sagu\" su snimili u nekom selu, vikendica veca u sumi i suma. Ovaj zadnji dio im je bio posebno skup, morali su iznajmit na dan vikendicu na ostrvu. Glumci tek na pocetku karijera, a prica popularna radi knjige a i marketing jak. Sve u svemu, dobro zapakovano sranje.
to, ne more niko sa van damom, idol ratnih generacija
pih... nemogu se mjeriti sa Van Dammom a kamoli drugim akcijskim junacima koji su vec desetljecima na sceni a eto zivi bili pa ih \"vidjeli\" posle ovih vampirskih serijala...kad zavrse...dali ce ih biti u filmovima isto ko i junaka Harry Pottera...niđe ih na mapi