Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
j,e,b,a,l,a vam kim m,a,t,e,r vise.
Ovo ti je safunica na internetu. TV polako odumire.
Pa da li je moguce da su Kardashian-ovi toliko ocajni :S Ovoliko se eksponirati nije nista drugo nego bolest! Bukvalno sve zaradili pomocu Kim-ine guzice i sad samo pokusavaju odrzati taj neki status, da bi im se racuni punili a sve to na ovako bolestan i ocajan nacin :S Ona jeste prelijepa ali fkt nije vrijedna ovoliko paznje, sve je tako iscenirano da ne znam kako im nije vise ofirno nastavljati s ovim cirkusom :S A njena sestra i taj blog o roditeljskim savjetima...nemam komentara, sa moralnim vrijednostima koje imaju ona i njena porodica, nema pravo ni da pise savjete o drogiranje a ne o djetetu!!!
Ja vecih i.d.iota odavno nisam vidio od Kim i Krisa , a neprestano se o njima pise . . Ruku na srce , koga briga sto je ona iznajmila nekog instruktora za ples neki dan i sad ovo , ali dobro . :D
Maticari ce uskoro zahtijevati dokaze o ljubavi izmedju dvoje ljudi da bi im dozvolio da stupe u brak, zbog ovakvih parazita koji dizu popularnost ovakvim postupcima. I da, je..m im m.a.t.e.r!
NIJE NI PACIJENTIMA LAHKO !!!!!!!!!!!!!!
Koju crnjo procepi poslije ni bejzbol palicu ne osjeti..
ja bi ovu kim tolko razvaljivao iz dana u dan da nebi imala snage da se.re
KiM je srce Srbije
Haj prestanite više sa ovom Kim, zaboga!
Jarane, da si to mogo g.uz.it ne bi ona tebe nogirala. Jedan savjet za ubuduće: ne ženi curu koja je s crnjom bila tebe.
PRAVDA ZA KIM