Showbiz
0

Kris Humphries traži poništenje braka sa Kim

Sarajevo-x.com
Nakon što je Kim Kardashian zatražila razvod nakon samo 72 dana koliko je bila u braku sa Krisom Humphriesom, njegov odgovor je da on traži poništenje braka po osnovi prevare, navodi People.

"Postoji jasno neslaganje ukoliko jedna strana traži razvod, a druga poništenje braka. Sudija će morati odlučiti koje od toga će dozvoliti", rekao je advokat porodičnog prava Scott Weston, prenosi Huffington Post.

Neimenovani izvor navodi da je i Kardashian prvo željela tražiti poništenje, ali se kasnije odlučila za razvod. Mnogi od njih tvrde da je činjenica da je prvo tražila poništenje, sama po sebi dokaz da je njihov brak bio varka kako bi se povećala gledanost Kardashian showa.

Prema zakonima Californije, Humphries bi mogao dobiti poništenje braka ukoliko dokaže da brak od 72 dana nikada nije bio legitiman. Ukoliko se ovaj slučaj ne riješi, očekuje se prava sudska drama.

Inače, Kimina starija sestra Kourtney objavila je da je po drugi put trudna i da je počela pisati blog o roditeljskim savjetima.

Vezani članci