Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
One word for the media, please help the people see the love Stop this garbage you\'re feeding us, show him for what he really was Remember there was more to come, remember he\'s the chosen one Remember he\'s the wisest one, remember him for what he\'s done Remember him for what he\'s done, remember him for what he\'s done R.I.P. my angel :( Miss you...
Pa dobro sa-x, kad cete se uozbiljiti? Cemu senzacionalisticki naslov uz vec staru vijest? Sta je novo da je imao preparate za izbjeljivanje? Sam Michael je milion puta pricao kako koristi te kreme da bi izjednacio kozu zbog vitiliga? Da, pronadjeno je mnogo lijekova, protiv bolova zbog lupusa i sedativa, od kojih je jako malo koristeno. Michael NIJE bio ovisan o lijekovima, kako ga svi mediji zele predstaviti. Davno je objavljena lista svih lijekova koji su nadjeni i kolicine u kojima su nadjeni, sto je pokazalo da ih je jako malo koristio, a sto su potvrdila i oba autopsijska izvjestaja koji su objavljeni na netu u full verziji, 51 stranica! Jeste li kad culi za istrazivanje, istrazivacko novinarstvo? Nemojte biti kao ostali tabloidi, molim vas. Zasto ga jednostavno ne pustite na miru, ako nemate sta lijepo reci? Jeste li zaboravili koliko nam je pomogao kad su nas svi bili zaboravili?
\"lik\" je bio bolestan i navucen na lijekove protiv bolova. nadam se da ce sad svi konacno razumjeti da je imao bolest koze (potrazi na google vitiligo), a ne da je iz nekog hira zelio postati bijel, kako mediji vole prikazivati. cak i ovaj naslov malo vuce na to...ali hajde..
Kad se sve stavi na kamaru,bosanski rečeno,lik nije bio tačan.