Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i neka onda neko kaze da smo mi muskarci svinje ..
...ma Leo i Clooney najpametniji momci...jarane udaraju supermodele i nista drugo...nisu budale ko Brad Pitt da vodaju narkomanku i vrtic djece ili psihopate ko Tom Cruise pa se posvetili sekti...kapa dole obojici
Ovom Seji je garant neki Albanac y.e.b.a.o. seku ili mayku xD pa ih mrzi voliko
I ja bi zbog Clooneya napustila mog...
@sejo.......kakva je to NE - kultura daj saberi se ....kontamo svi da ne volis te ljude , ali barem budi covjek pa to napisi na lijep nacin, nemoj sebe predstavljati ovako...
ostavila ga o on se preziva Kasapi Ne bih joj bio ukozi Sala
ta siptarka smrdi ko macje ghovno i pasja pishaka zajedno, fuj ruzna ciganka
Aferim Aferdita ;-)
Miss Kosova Aferdita Drešaj izgleda nije upucena u siptarske kulturne proizvode, ako ziva ostane nek bude sretna. Ja sam tako jednu spitarku iz Makedonije gulio par mjeseci, niko nije smio da zna sta ona radi i skim je, kostalo bi mene teskih batina a nju zovota, a nije iz muslimanske familije al opet. Naporan narod ti siptari.
Za sve koji planiraju da se žene: Žena bi prvom prilikom izdala sopstvenog zaručnika kao bi bila objekat za tasla­čenje filmske zvijezde.
i ja bih bogami ostavio svalerku za ovu ljepoticu dresaj
cuo sam da ce ove godine BiH za mis poslati jednu Bosnjakinju(muslimanku), jednu srpkinju i jednu hrvaticu, tako ce i na euroviziji poslati tri pjevaca koji ce pjevat po 1 minut.
@eto Kao da nikad muskarac nije tako djevojku/zarucnicu/zenu ostavio zbog neke druge. Daj molim te. Jako glup ti je komentar.
Aferdita samo ucestvuje u lobiranju za Kosovo. :-)
Ma idu ko čarapice... Ništa od udaje djevojke drage
ljudi idu na mjesec .....turisticki.....Boze kako se ona zove
DiCaprio është homoseksual , unë jam duke shkuar për të vrarë atë , Kallashnikov dhe fundi ! ! ! Afërdita ju jeni një prostitutë ! ! ! Thank you :-)