Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOLI NAS URAC VISE KO SE S KIM EBE!!!!
kad voljem, voljem - kad ne voljem, koljem
Maaajke Srebrenice uputile su ostar protest redakciji Kliks-a zbog sirenja nemorala medju mladim, a i starijim vjernicima koji redovno gube abdest citajuci stranice ovog portala sto ih skrece sa jedinog pravog puta. Maaajke Srebrenice smatraju da je Mevlid u pravu sto se protivio i objavljivanju horoskopa i slicnih shejtanskih novotarija na nasim bosnjackim medijima, a sve u cilju da odvedu Bosnjake sa jedinom pravog puta, puta Deklaracije naseg rahmetli Babe nacije! Apel upucuju i svima koji citaju ovo da odmah kliknu na ono X gore desno i ne vracaju se na ovu shejtansku stranicu. Spavajte mirno. Maaajke Srebrenicu su tu da misle na vas. I za vas.
Yea just a friends...with benefits...lol
Rijec ma-ter je cenzurirana i ne moze se postaviti u komentaru bez odvajanja slova ili sl. Zasto? Normalna rijec! A na mnoge komentare cak ni retrospectivno ne reagirate iako vrijedjaju.
Sta fali, drugi narodi nisu toliko odbojni prema stranim rijecima kao mi, a pun nam je rijecnik istih bez da se realiziramo na prvi tren. U drugim drzavama se svake godine pojavljuju nove rijeci za rijecnik. Samo mi bi da nam se nista ne mjenja, kao da nismo nikad u proslosti strane rijeci unijeli u jezik...pun je La tinskih, Tk, Njemackih...ne samo rijeci, vec i gramatike.....naprimjer rijec Sa rajlija....dolazi od SarayLI....LI znaci ''od/sa''. Vazne rijeci kao ma.ter ili dom su Latinskog porijekla.
Ja bi joj ga sukno...
bavite se i frizerajem? slabo ovaj biznis sa web stranicom ide? ili su vam ovi hair extensioni maznuli brand?
tako sam I ja sa svojom zenom bio samo prijatelj I sada imamo troje djece ;)
guzi on ovo redovno
Naravno da su prijatelji Di Capri je snimao nekad u mladosti gej pornjavu,a Afredita mu moze biti samo paravan ili eventualno da se uda za njega i pobjegne sa gladnog i osiromasenog Kosova.
nesvatlivo koliko vlada albanofobija na balkanu pogotvu kod srba i jednog dobrog dijela bosanaca, nesto pomislim pa mora da je nesto specijalno stim ljudinama sem to sto su najstariji narod europe i balkana. ne moze se dzaba mrziti netko ko nam nije ama bas nista na zlo ucinio! za @izeta cuo sam i ja za to al posle mi jezikret u povjerenju otkrio da je tebe marnuo. tacna stara izreka "za dobrim konjem se i prasina dize"
Imal ko broj od ovog Di Capria???
Ne znam vala, ja sam zandaro jednu Albanku, drugacija im je pita kada naprave, a i punjene paprike. Pa ti sad vici Caprio.
Oduvek sam znao da Di kaprio mrzi nas Srbe.
Lijepa je i sarmantna.
S vremena na vrijeme mu baci pushu.