Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo je samo popis najskuplih prostitutki na svijetu.Samo budale mogu slavit modu i davati velike pare da bi bili u \"trendu\".Svi ovi što se bave modom su samo razmaženi pokvarenjaci.Ovakve vijesti bi trebalo izbjegavat a ne ih još promovirat pored puno drugih prečih stvari.Kako se urednik ne potrudi pa da iznese podatke o tome kako jedna prosječna obitelj kod nas preživljava sa 600-700 maraka.
Adriana Lima (22 miliona funti)..dobro se onaj sr.bin kosrakas ozeni
E, da mi je ozeniti makar poslednju sa ovog spiska.
koliko moj andrej pejić iz tuzle zaradi? :)
\'\'sljedeći američki top model\'\' umjesto \'\'sljedeća američki top model\'\'. poradite na prijevodu kako se ne bi sve više provaljivali.
Sabaheta iz Pendicica ima oko 250 hiljada KM ( sto u stoci,sto u Nekretninama) Inace ona je Misica Sela vec trecu godinu zaredom i da jos da kazem da sijeno iz njene njive vec rasprodato znaci nema zaliha
Žalosno je to da se danas najviše love vrti oko stvari koje su sporedne ili bi barem po nekoj logici trebale biti sporedne: moda, fudbal, sport uopće, muzika, filmovi i sl. Sistem vrijednosti kod ljudi potuno je poremećen... i ovaj svijet iz dana u dan sve više ide u pm!
Ne bi ni ja ustao vala ispod 10 000 $ nema sanse.. !!!