Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo je nag.u.z.io onu bjelkinju iz kolorada a..nalno sto ga je tuzila za silovanje pa joj je platio milione dolara da mu se skine s one stvari, pa navlacio kosooke zadnjih par godina zbog cega ga je zena istjerala iz kuce, ali evo zbog kcerki se vraca svojoj latino zeni,,,taj crnjo je sve rase i nacije probao, prica talijanski perfektno, nebi me cudilo da je i kakvu nasu tamburo.
Ne znam sta je zapela, one odlicno znaju sta ih ceka kad se udaju za ovako popularne, uspjesne i zgodne muskarce... Rijetko bi koji muskarac odbio djevojku kalibra onih koje se nude Kobe-u i njemu slicnima, nije stvar u karakteru, bezobrazluku i slicno, vec naprosto u ljudskoj prirodi....
lakne prvih par mjeseci ;) kad mu dodje iz gujice u glavu sta je izgubio i kolko znaci kad imas iskrenu ljubav i nekog sa kim ces promuhabetit bogme nije ni lahko a jos manje veselo. ja sam bio izgubio suprugu zbog toga dzehenem sam proso dok se nije vratila
Sex kao sex se moze oprostiti. Ono preko cega zena tesko prelazi je -emotivna prevara-, a ta je da se muskarac promijeni, time se mijenja i njihov odnos, postaje grub, nepazljiv, odsutan, mnogo se svadjaju, malo seksaju, on pronalazi razloge da izbjegne rasprave, i zajednicke trenutke, svugdje mu je bolje nego s njom, i zena to naravno osjeti, uvijek osjeti i jednostavno zna da postoji neko treci cak i kada nema nikakav dokaz. Vremenom muskarac postaje sve nepazljiviji i na kraju biva i uhvacen. Njemu tada lakne, oslobodi se, a ona ostane povrijedjena. To je prevara. Kobi ima milijarde, moze imati bilo koju, isfinansirati rastavu bez da bankovni racun ista osjeti,da je ne voli i da mu nije stalo malo morgen bi se za.j.e.ba.va.o i ona to zna. Zena uvijek zna!
još jedan tipičan primjer u moru sličnih gdje se samo potvrđuje davno poznata činjenica - lijepo žensko = glupo žensko!
Neće do prve prilike.
Slazem se potpuno s tobom! \"Nisam razocarana, ali muskarci danas slabo cjene djevojke, bar one fine, na kraju im je uvijek dobra neka ... da ne kazem koja :)\" Istina!
Nikad necete naci djevojku koja nije ljubomorna, ne mislim bolesno ljubomorna, ali ljubomorna u smislu da je sve zanima i da se interesuje. E kada nadjete djevojku koja nije takva budite sigurni da joj nije stalo, i da je s vama zbog nekog razloga, a taj razlog nije ljubav. Slazem se s Jacom u svemu, bas svemu. Nisam razocarana, ali muskarci danas slabo cjene djevojke, bar one fine, na kraju im je uvijek dobra neka ... da ne kazem koja :)
Upravu je zena! Imao sam djevojku prelijepu, ali ljubomorna ko pasce! Uvijek mi bilo cudno sto je takva, nisam joj bas nikad dao povoda, kad skontas ima logike, one se susrecu sa svakakvim likovima koji im dosadjuju pa misle da su svi muskarci isti.
ne da nisam moralista nego nema goreg sve lose sto se moze ja sam.. al samo mindja od covjeka moze varat zensku ako si faker faker si nema buraz ja cu nac siguricu a ta tlane tamburat ko pi.zda.. ako zaglavis u vezi pa skontas da bi sad malo ka.rindjo odvedi zensku u birtiju (obavezno sa narodnom muzikom uzivo) koja se ne zatvara do zore, nalocite se ko stoka najgora, isplacite, pozdravite, ti reci sta imas (da bi sad malo ka.rindjo), ona nek kaze sta ima (da si dj.ubre), izadjite iz kafane kad svice lagano se razidjite svako svojim putem i cist obraz sto bi rekli gospodski. a ne ko neka k.u.rava da se krijes i strahujes. cemu sluze m.u.da za ukras e moj brale nije svaki muskarac musko
uzela mi vec 75 miliona. sad ce se opet usati za njega i opet mu uzeti pola para za koju godinu. pametna
pa ako je to u pitanju, dakle samoubjedjenje zene, onda tu onog probisvjeta od pocetka ni iz glave.
Nije dubokoumna, tako je kako je. Znam ja po sebi, cim mi prileti neki frajer, ja momentalno zovem dragog da vidim sta on radi :). Sto te vise salijecu ti vise mislis da je i kod njega isto, zato i jeste to manipulativno ponasanje. Covjek stvara misljenje o drugima tako sto pocinje od sebe.
dubokomna analiza hahahah
@maja upravo, od balvana naprave princa, pa hudnik pomisli da je neka cijena, marka, te krene u pohode sav naostren ko je kao on :D ima i zenske krivice tu, previse paznje nekome ko ne zavredjuje, valjda misle da ako one imaju uleta na svakom koraku da ih ima i on pa ga cuvaju kao rijedak dijamant. obicno se na kraju ispostavi da je to percepcija vlastitog bica projektovana na partnera, ako njoj danas dobaci deset muskaraca i pokusa nesto stalno zivka partnera da provjeri stanje kod njega :D
jasta nece
Duse razguli, istina sto posto.