Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze Kolinda ja da volim pitu bila bih Pitarovic.
Vala ova Obamina i ova Indijka su zalutale.
liban najbolji,da se ne lazemo.nije ni svabica za baciti
Joj Palin glupa ko "tocak" fale joj cijele tarabe u glavi, dzaba ljepota..... Ostale su ljepuskaste , ali cisto sumnjam da ih iko uzima ozbiljno, osim gospodje Obama.
Ima finih pičića ovdje :D
Dze Segmedina Srna posrnula
Hmmm bili libanku
Hmmm bili libanku
Ovo nista.Nula.Dobijes apetit na sve.Sad mi je jasno sto u mrskoj imaju cvijanovicevu,kad je vide, narod nema vise apetit ni na sta.I onda niti moraju da jedu ni da piju..
Jebeš politiku, ali bukvalno!
Gdje nađoše Mišelinku za najljepše političarke?
Fali bivša ukrajinska političarka Julija Timošenko! Nije bilo bolje koke u politici vijekovima.
ko kaže da su političari ružni?
Obamina zena (Michelle Obama) nije politicarka, ona je zena politicara :D Ova (Alina Maratovna Kabaeva) je bila jahacica-ritmicka gimnasticarka nekog ruskog oligarha bliskom Putinu i to je poznato kako dobre koke dodju do DUMA-e :D (Julia Bonk) pirgava ljevicarka koja je snifala sintelan u podzemnoj ascare :D (Sarah Louise Palin) vodi dvostruki zivot, u jednom je politicarka u drugom snima pornice za sve generacije, sta gledao, slajfao :D
(Angela Gerekou) ovu grcku politicarku je kriza natjerala da se slika u donjem vesu sto je istovremeno slikovito docaralo koliko je Grcka spala na prosijacki stap :D (Maria Rosaria Mara Carfagna) dobila ups osvojila mandat za vrijeme nama svima poznatog zavodnika bunga bunga Silvia Berlusconia. Suskalo se da je bila "Madam" i podvodila Silviu svoje uposlenice :D
Ma sve znam,nego sam malo okrenuo na zajebanciju ;) @asturias007
Ona indijska ista sestra franca