Otišla prije kraja meča
4

Knicksi ljuti na Emily Ratajkowski, nema više besplatnog sjedišta uz parket

D. B.
Američki model Emily Ratajkowski više neće uživati u besplatnom gledanju utakmica New York Knicksa u NBA ligi sa sjedišta uz parket.

Knicksi su ljudi na Emily jer je nedavno napustila Madison Square Garden prije kraja utakmice zajedno s kolegicom, ruskim supermodelom Irinom Shayk.

Tridesetdvogodišnja Ratajkowski i tridesetsedmogodišnja Shayk su izašle iz dvorane tri minute prije kraja utakmice u trenutku kad su Knicksi gubili od Miami Heata, no na kraju su napravili čudo i stigli do pobjede. Ipak, navijači su bili veoma ljuti zbog onog što su učinile dvije ljepotice.

Page Six piše da je Ratajkowski doživjela neugodnu situaciju kada joj je rečeno da mora kupiti ulaznice za utakmicu New Yorks Rangersa, kao i za sve buduće koje bude željela gledati u MSG-u.

Sjedišta uz teren ne samo da su skupa, nego ih je izuzetno teško dobiti.

Ratajkowski je tvrdila da nije znala da je izazvala bijes svojim postupkom, a dodala je da je to učinila zbog situacije vezane za njeno dijete.

Međutim, izvori tvrde da Emily i Irina uopće nisu žurile prilikom izlaska iz dvorane te da su čak odvojile vrijeme da naprave nekoliko selfie fotografija.