Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači danas imam razlog da se obločem. Vala mi je dosadilo lokati 'nako.
Znaci opet moze da se j... s kim stigne i da snima pornice a vi cete imati vise materijala za objavljivanje. Sistem pogresnih vrijednosti.
haman je danas kljuc uspjeha medju ovim "popularnim" snimit kakav filmic edukativnog karaktera, zastenjat koji put i onda nac kakvu budalu kojoj ces izmust sve pare u zamjenu za ...
sta me boli k****!
Ima li njena beba matični broj ?
Dobra mama :)
Kavi kreteni na ovom klixu, ne mozes ni djetetu pozeliti srecu,
Kakvu ce srecu dijete da ima sa ovakvom mamom. Neka mu je Bog na pomoci. Sigurno su se dileri droge obradovali najvise jer im je potencijalni kupac sa velikom vjerovatnocom. Imat ce pare a malo razuma.
Drogiraju se i oni sto nisu bogati, ako na to gledas...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čestitam, ocu stisak ruke, a mami,............pa nek* prođe neko vrijeme.......... heheehe : )
nije se ranije porodila nego se ranije j.e.b.a.l.a kurvetina....
Da bebica bude zdrava i sretna.:)
Ovako lijepa, a udala se za crnčugu. Odvratna je.
Snikers , kad si gladan nisi svoj Puder ,kad si gadan deblji sloj