Iskeširala auto, pa stisnula gas
0
Kim Kardashian kupila novog Ferrarija
Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lahko je meni za nju ona ima p1chku i na njoj sve zaradila a ja suha khurca
Nemojte mi vakih vijest,samo mi pritisak digne ! !! ! !
ti si tako bezvezna ti si tako debela i da nemam potrebu ne bi mi ni trebala
Oma tako ruzne noge :/
Ja ne zivim na podrucijima Balkana.I mnogo se bolje snalazim na stranim jezicima .Ja sam vase Balkanske jezike gotovo i zaboravila .Vi zivite tamo pa vam rijecnik nije bas mnogo kulturan .Na ovim komentarima se moze naci prava zbirka prostote od koje se ja ogradjujem.Mozda je bolje da ne posjecujem ove vase komentare. Ovdje se ne moze procitati mnogo toga dobrog.Ali eto omakne se koja greska.Vazno je da se razumijemo.Ja se ne bi svadjala te bolesti ostavljam vama.
Boga mi smo se zgenDŽali .. mora da je dOObro u braku.. sad\' nesto razmisljam kako od sisa dodje do volana ...
HOĆEL\' KIM DA MJENJA ONU SVOJU SKLAPOCIJU OD FERARRIJA DAJEM JOJ GOLFA 2 DIZELA TAS-ov . JA PRISTAJEM AL SAMO KLJUĆ ZA KLJUĆ
za momka koji ronda na trtincicu i govori da je nepismena, mozda djevojka prica sest jezika pa je bosanski samo onako jezik koji poznaje tak nekako. sta ima veze jel napisala nako il vako. daj boga ti. cura dobra auto dobro vijest dobra al mi ne valja mo. je l takoo.
Poserem joj se u Ferrari.
\"poimenu\" \"zlatni olimpijski medalja\" \"Pleyboj\" \"famelija\"... A ja tebi tratincice mogu reci da si nepismena. Mogla bi se umjesto pribavljanja toliko nebitnih informacija o zivotima apsolutno nebitnih ljudi, posvetiti vlastitom obrazovanju, opismenjavanju u prvom redu, za vlastito dobro ;)
Zašto je ovo majmun poznat? ovo!?
wow vijesti hahahahahaha
J.b.m ti fakultet. Napucaj se maksimalno, izgledaj ko avion, izbaci sise, nek ti se vidi p.c.a dok izlazis iz auta, snimi kucni pornic, napravi sex skandal ..... bit ćeš popularna i uspješna. Nakon izvjesnog vremena potkačit ćeš kakvog tajkuna ili nogometaša ..... za sve ostalo tu je mastercard.
Postoji li znak \"GLUPACA U AUTU\", neko bi uzo prave pare kada bi ga uveo....
svi aventadori vec davno prodani,tako da ga i nije mogla kupiti
Za one koji ne znaju Kim je kcerka jedne stujardese poimenu Kris (majka Amerikanka a otac Armejinaci ) otac je bio po profesiji advokat i na zalost umro je od raka grla.Kim ima dvije rodjene sestre i jednog brata i dvije polusestre po majci iz braka sa americkim atleticarom ,dobitnikom vise zlatni olimpijski medalja.Kim je stekla popularnost preko fotografija za Pleyboj i preko TV realnosti u kojem ucestvuje cijela familija Kardisijan.Mi smo ih imali priliku gledati i mogu vam reci da su vrlo slatka famelija.U toj TV realnosti su snimani njihovi zivoti nesto slicni kao Farma u Srbiji ili Veliki brat.I mogu vam reci da KI UOPSTE NIJE TAKVA DJEVOJKA KAVAU MISLITE DA JESTE .Od mene toliko .Lijep pozdrav.
Kim usvoji me !