Revija Louis Vuittona
22

Kim Kardashian i Ye West zajedno na predstavljanju posljednje kolekcije Virgila Abloha

N. C.
Kim Kardashian, Ye West i njihova kćerka (Foto: Instagram)
Kim Kardashian, Ye West i njihova kćerka (Foto: Instagram)
Bivši bračni par Kim Kardashian i Ye West zajedno su se proslavili posljednju kolekciju kreativnog genija i dugogodišnjeg prijatelja Virgila Abloha na reviji Louis Vuittona u Miamiju.

Kolekcija Virgila Abloha prikazana je samo nekoliko dana nakon objave njegove smrti. Možda je to bila jedna od njegovih posljednjih profesionalnih želja u skladu s njegovom radnom etikom.

Ye i Kim viđeni su u prvom redu na predstavljanju muške odjeće Louis Vuitton za proljeće/ljeto 2022. u utorak navečer, a njihova kćerka North sjedila je između njih. Prije nego što je prezentacija počela, Kim je objavila nekoliko fotografija na svom Instagram Storyju, uključujući pješčanu skulpturu Abloha i ogroman, crveni balon na vrući zrak marke Louis Vuitton.

Ovo je prvo zajedničko javno pojavljivanje bivših partnera, otkako je Kim počela da izlazi sa komičarem "Saturday Night Live" Peteom Davidsonom. Otkako je Kim u februaru podnijela zahtjev za razvod od repera, bivši par se fokusirao na mirno zajedničko roditeljstvo.

Louis Vuitton je najavio da će Ablohova posljednja kolekcija muške odjeće u Miamiju odati počast životu i naslijeđu kreativnog genija.