Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
giselle je odron odrona, kelly je bonbon, a christina hendricks savršenstvo
Halo ljudi, ovo je prava zena-ne debela kravetina puna celulita a ni ona ofinger vjesalica ko sto one manekenke paradiraju pistama! Obline, prelijepo lice...cinjenica je da 50kg na visinu od 175cm ne moze biti zdravo a ni privlacno! Cure, jedite i budite zdrave :)
Ma kakva Giselle, Adriana Lima i ostali \"andjeli\"...Kelly je prelijepa, zanosna zena sa savrsenom zenstvenom figurom. Dakle, zena sam i prilicno straight, ali sam i pomalo zaljubljena u nju! Go Kelly!
Ma pocjepo bih je ko Fočak rodni list .
nisi kao Gisele, bolja si 278678 puta.
ma eto, kelly, nisi kao gisele, ali haj\', progledao bih ti nekako kroz prste :)
Bullshit!
Osjeca se dobro u svom tijelu, posteno... i ja bih se dobro osjecao da malo udjem u njeno tijelo :)
Ja sam S. Kaplan, ni ja nisam kao Giselle - ali ima se...