Njeguje uspomene
13

Kćerka Paula Walkera objavila video koji je snimila na očev rođendan

L. K.
Kćerka preminulog holivudskog glumca Paula Walkera - Meadow Walker objavila je video iz privatnog arhiva koji prikazuje momenat kada je iznenadila oca za njegov rođendan.

Iako nije očekivala da će video ikada objaviti na društvenim mrežama ili pokazati javnosti na bilo koji način, osjetila je da je došao pravi momenat da ga podijeli sa svijetom, napisala je na svom Instagramu 21-godišnja Meadow.

Na kratkom videu možemo vidjeti Walkera kako otvara vrata, zatim iznenađeno skače na krevet nasmijano i šokirano ponavljajući "šta?". Meadow mu zatim čestita rođendan, na šta on odgovara: "Prepala si me!" i grli je.

"Nisam mislila da ću ovo ikad podijeliti negdje. Ali osjetila sam da trebam. Ostanite dobro i sigurno", napisala je u opisu.
Walker je preminuo u saobraćajnoj nesreći samo nekoliko sedmica nakon kćerkinog 15. rođendana, u novembru 2013. godine, kada je imao 40 godina. Meadow je nastavila njegovati uspomenu na svog oca, što je jasno vidljivo i na njenom Instagram profilu koji je ispunjen fotografijama s Walkerom.