Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daddy issues
Ma vazno je da je mali iz cestite kuce.
Father figure... a drugo, ko vam ovo sastavi ja bi mu cenera kod mrkve odma naručio... "Silva je pjevač alternativnog rock benda Eeries, a kada drži gitaru u ruci i pjeva neodoljivo podsjeća na svog preminulog Kurta." , neodoljivo podsjeća na svog preminulog Kurta." , na svog preminulog Kurta." , svog preminulog Kurta." , Kurta i Murta...
pa dobro .... ima dugu kosu :))))
Čoban Kurtović
kurko bejn :) uvijek me nervirala ova pompaoko nirvane, i zaostavštine od nje a alice in chains i pearl jam temelj grungea a i ostalih elemenata roka u njima koliko ti duša želi, sam što se ovaj budalaš sačmarom urokao,pa hajd' eto nešto sad ko poznat fraer. priznajem sam istinske muzičare koji se dobrom muzikom dokazuju,a ne samo nekim drogama i nakaradnim životima i holivudskim završecima nakaradnih života.
nije se kurt "dokazivao" nakaradnim zivotom, nego mu je zivot bio nakaradan. muzika mu je bila fenomenalna i nepotrena je usporedba sa pearl jam-om, aic, soundgardenom...oni su svi dio iste price.
kiseli kamen, potpuno se slažem Chainsi su vrh, ali ni Stanleya nešto ne žalim,jednostavno ne volim nerkomeniju, baške je dobar muzičer,baška dobar muzičar koji se ubija svim i svačim i koji završi kao gosoda Stanley, i Cobain. @Pascal o začecima grungea,ali onim istinskim, ne o onim o kojim piše i priča mtv ili neki komercijalni klub daveža.Poslušaj priče ljudi koji su odrasli i živjeli u Sietlu, pa vidi ko je začetnik. Između ostalog sama klasifikacija Rock muzike mi strašno piči na racqu.takve gluposti su izmislili novinari i televizije.za mene je Nirvana i Alice in Chains i Yngwie Malmsteen i Sepultura i Iron Maiden samo jedna velika nacija a to je ROCK
Zamisli beda da je ta preminula zvijezda kinez. Kako bi joj veseo brak bio :D
Smells like teen spirit. Uskoro divorce!
...ja ocekujem da on uskoro sebi raznese glavu...
sladak je, često kćerke traže oca u partneru, najčešće u disfunkcionalnim odnosima otac - kćerka ...miss u 4ever, Kurt
Fakat ga miss 4 zauvijek?
fakat
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Moj Hamdo liči na mog tatu. Nema tu ništa bolesno.
A bazdiš na Krovata, kako to?
Znači zamal' udovica :D Opaka mala :D