Ide stopama roditelja
10

Kćerka Daniela Craiga se pojavila s ocem u javnosti, mnogi su oduševljeni njenom ljepotom

I. B.
Ella je uzela prezime svoje majke, no vrlo je bliska i sa ocem (Foto: Instagram/EPA)
Ella je uzela prezime svoje majke, no vrlo je bliska i sa ocem (Foto: Instagram/EPA)
Glumac Daniel Craig koji je tokom svoje karijere ostvario neke od impresivnih uloga, jučer je na premijeru novog filma stigao u društvu svoje 30-godišnje kćerke Elle Loudon, s kojom se rijetko pojavljuje u javnosti.

Craig i Ella pozirali su na zajedničkim fotografijama uoči evropske premijere njegovog filma "Glass Onion: A Knives Out Mystery". Povodom dugoočekivanog Netflixovog filma bila je gala večer zatvaranja Londonskog film festivala 2022. godine.

Craig i njegova najstarija kćerka, koju je dobio iz braka s Fionom Loudon, pozirali su u elegantnim izdanjima. Ona je odjenula dugu crnu haljinu s naglaskom na dekolte, dok je nekadašnji James Bond odjenuo tamnoplavo odijelo uz leptir mašnu u istoj boji.

Ella je veći dio života provela skrivena od očiju javnosti, ali je na kraju prigrlila svjetla reflektora. Godine 2021. pojavila se uz Daniela na premijeri filma "No Time to Die", a mnoge uvijek oduševi Ellina ljepota i sličnost oca i kćerke.

Unatoč tome što su njeni roditelji zvijezde, 30-godišnjakinja svoju karijeru gradi samostalno.

Danas se bavi modelingom i glumom, no Ella se prvenstveno proslavila u pozorištu, gdje je "karijeru" započela kada je imala samo 11 godina.

Nakon što je završila internat u Massachusettsu, upisala je studij glume na Unverzitetu New York, nagovještavajući da će krenuti stopama svojih roditelja. Međutim, studiranje je prekinuto nakon što je otkrila da pati od depresije i da joj psihičko zdravlje nije najstabilnije.

Ellina borba s depresijom dovela ju je do tačke da poželi odsustati, no ubrzo je dobila pomoć i podršku svoje porodice koji su joj pomogli da to ostavi iza sebe.

Lijepa manekenka se nekoliko puta pojavila u časopisu L'Officiel, a na Instagramu zna dijeliti i neka odvažnija izdanja.

Trenutno živi na relaciji New York - Los Angeles.

Glumica je uzela prezime svoje majke Fione, no, iako se rijetko pojavljuju zajedno u javnosti, ona i Craig su svejedno bliski. Ella je također bila i jedna od četiri osobe prisutne na njegovom tajnom vjenčanju sa sadašnjom suprugom Rachel Weiszom.

Osim Elle, Craig ima i kćerku te posinka sa Rachel, a ranije je javnost iznenadio i svojom izjavom da djeci neće ostaviti značajno nasljedstvo, jer smatra da je ta praksa "neukusna".